In het kort Auteur: Sander

Het is belangrijk uw hond veilig en comfortabel te vervoeren, dit kan een uitdaging zijn. De Hundos autobench kan hierin een uitkomst bieden. Voor verdere informatie en de voordelen kunt u het volledige blog lezen.

Uw hond veilig vervoeren


Reizen met uw hond in de auto kan een uitdaging zijn, het belangrijkste is om ervoor te zorgen dat u en uw hond comfortabel en veilig zijn tijdens de rit. Een Hundos autobench is een uitstekende oplossing voor dit probleem.

 

Wat is een autobench? Een Hundos autobench is een bench van aluminium gecombineerd met alupanel plaatwerk. De Hundos autobench is speciaal ontworpen voor het veilig vervoeren van honden in een auto. Deze autobenches zijn beschikbaar in verschillende maten en uitvoeringen, zodat u de juiste kooi kunt vinden voor uw hond en voor in uw auto. Doormiddel van onze autokiezer kunt u het ras van uw hond en het model van uw auto invoeren. Daarna krijgt u een selectie van benches te zien die voor u  geschikt zijn.

 

Probeer de autokeizer Hier

 

Waarom zou u overwegen om een bench voor honden in de auto aan te schaffen? Er zijn veel voordelen waarom het beter is om een goede autobench voor het vervoeren van uw hond aan te schaffen. Hieronder staan enkele van de belangrijkste voordelen:

 

 

Waarom zijn er zoveel verschillende maten autobenches? Dit is omdat elke auto een andere maatvoering heeft, hierdoor worden er zoveel mogelijk diverse maten gemaakt, zodat er voor bijna elke auto een standaard autobench is. Daarbij komt dan ook dat de hond goed in de autobench moet passen. Dit betekent dat de hond eenvoudig in de bench moet kunnen komen, een draai in de bench moet kunnen maken, maar als de hond eenmaal in de autobench ligt er niet te veel zijruimte overblijft. Te veel ruimte naast de hond is niet veilig, immers de hond schuift dan makkelijker en zal ook bij een aanrijding meer door de bench heen schuiven.

 

Zorg dus bij de aanschaf van een autobench altijd voor een goede maat voor de auto en veiligheid voor de hond. Op onze website en webshop kunt u gebruiken maken van een uitgebreide autokiezer om te kunnen zien welke bench passend is voor uw auto en tevens voor de hond.

 

Onderaan dit artikel ziet u een selectie van ons assortiment. Twijfelt u of de bench in de auto past? Kom gerust bij ons langs om de autobench te passen. Kunt u geen geschikte bench voor uw hond en auto vinden? Kelders Kooien heeft jarenlange ervaring met het produceren van maatwerk autobenches voor het veilig vervoeren van uw honden, maak een afspraak of vul het offerte formulier in op onze website.

 

Deze vindt u Hier.

Gerelateerde producten