Dealer worden?

Wilt u uw klanten ook graag een degelijk, goed product kunnen verkopen? Wordt dan dealer van onze Hundos producten. Inmiddels hebben wij meerdere dealers die o.a. onze Hundos en De-Tail producten verkopen, maar zijn we altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste dealers die deze producten ook graag aan hun klanten willen verkopen.
Wij bieden een drop-shipping service aan. Daarom is het bij ons niet nodig om alle producten op voorraad te nemen. Dankzij onze voorraad is bijna elk product direct te leveren en kunt u uw klanten een snelle levering garanderen.
Wanneer u geïnteresseerd bent om onze producten in uw winkel of webshop te verkopen, verzoeken we u het formulier zo volledig mogelijk in te vullen. We zullen uw aanvraag dan beoordelen en nemen zo snel mogelijk contact met u op.

dealer worden dealer foto

Word dealer

  1. Dropshipping mogelijk
  2. Géén minimaal order bedrag
  3. Goede service
  4. Eenvoudig en overzichtelijk bestelsysteem
  5. Duidelijke productinformatie
  6. Exclusieve producten voor jouw winkel of webshop
Neem contact op > Dealer contact foto product highlight

Onze producten verkopen?

U vindt onze producten op onze site en webshop. Daarnaast hebben wij meerdere dealers die de Hundos en De-Tail producten verkopen en zijn wij importeur van verschillende merken. Ons dealer bestand groeit nog altijd en wij zijn doorlopend op zoek naar nieuwe enthousiaste dealers die de Hundos en De-Tail producten willen gaan verkopen aan hun klanten.