Ons bedrijf

Met jarenlange ervaring in de productie van maatwerk benches en dierenverblijven is Kelders Kooien inmiddels uitgegroeid tot een bekende naam binnen de wereld van verkoop van hondenartikelen.
In het jaar 2000 is het toenmalige bedrijf Kelders Handelsonderneming overgenomen door Frans & Evelien van der Vinne. Sindsdien is het bedrijf zich steeds meer gaan richten op de verkoop van artikelen voor honden en is er een eigen productielijn opgezet. De productie is inmiddels uitgegroeid tot het belangrijkste onderdeel van Kelders Kooien. Ook bij dierenartspraktijken en hondenuitlaatservices staat Kelders Kooien inmiddels goed bekend. Door onze jarenlange ervaring en kennis staat Kelders Kooien voor kwaliteit en vakmanschap en vinden we het bieden van een goede garantie en service erg belangrijk.

"Onze kracht?

Wij denken altijd met u mee"

medewerker aan telefoon

Het team

Na de bedrijfsovername in 2000 is ook het team flink gegroeid. Na het opstarten van de productielijnen is het team dat werkzaam is in onze productie uitgegroeid van 1 naar inmiddels 5 tot 6 werknemers.

Onze afdeling verkoop, ict en marketing bestaat uit 7 enthousiaste mensen, daarbij hebben wij ook 2 magazijn medewerkers. Dit voltallige team staat u graag te woord via mail of telefoon, altijd met de insteek om u van eerlijk en goed advies te voorzien.


Geïnteresseerd in ons bedrijf?

Op zoek naar een samenwerking of op een andere manier interesse in ons bedrijf? Bel of stuur een mail.
Ben jij op zoek naar een nieuwe baan en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Kijk of er nog vacatures zijn.
Doe je een opleiding? Wij zijn een erkend leerbedrijf en zijn vaak op zoek naar stagelopers voor uiteenlopende functies. Neem contact op voor de mogelijkheden!