Hundos

Het merk Hundos staat voor kwaliteit, welzijn, veiligheid en design. Hundos wordt gemaakt in de productie afdeling van Kelders Kooien BV. Wij zijn de eigenaar van het merk en staan garant voor een goede kwaliteit en juiste service van onze Hundos producten.
Het merk Hundos groeit inmiddels uit tot een grote range producten. Het begon met de hondenbenches, daarna de autobenches en inmiddels bestaat het assortiment uit zoveel meer, o.a. werpkisten, kofferbaksluiters, benchverkleiner voor de Hundos hondenbench, puppyrennen, uitlooprennen etc.
Hundos wordt gemaakt naar onze eigen specificaties en door onze eigen productie. Hierdoor blijven wij continue alert op verbeteringen, aanpassingen en vernieuwing.

Hundos werkplaats zagen
KLD medewerker inpakken

De-Tail

Naast het merk Hundos, waarvan Kelders Kooien de producent en merkhouder is, voeren wij ook het merk De-Tail. De-Tail staat voor producten die niet rechtstreeks uit onze eigen productieafdeling komen, maar die wel met zorg door ons worden ingekocht. Dit betekend dat wij altijd op zoek zijn naar producten die redelijk uniek zijn en met zorg en aandacht voor kwaliteit worden gemaakt. Ook laten wij enkele van deze producten specifiek op onze voorschriften maken, waardoor wijzelf de eisen voor de kwaliteit kunnen aangeven. Onder de De-Tail producten vallen ook enkele import artikelen, die alleen door ons worden ingekocht en daarom het merk De-Tail dragen.


Onze producten verkopen?

U vindt onze producten op onze site en webshop. Daarnaast hebben wij meerdere dealers die de Hundos en De-Tail producten verkopen en zijn wij importeur van verschillende merken. Ons dealer bestand groeit nog altijd en wij zijn doorlopend op zoek naar nieuwe enthousiaste dealers die de Hundos en De-tail producten willen gaan verkopen aan hun klanten.