Benches

kat in dierenartskooi
dierenarts inloophokken

Dierenartskooien

Op zoek naar uitbreiding van kooien in uw praktijk, of een volledig nieuwe inrichting nodig? Kelders Kooien heeft jarenlange ervaring met het maken van dierenartskooien op maat en we bieden een uitgebreid scala van mogelijkheden. Naast de kooien bevat ons assortiment ook vele toebehoren voor in uw praktijk.

Onze Accessoires

Bekijk onze accessoires

dierenartskooi scharnieren

Verwisselbare deur

Uitneembare scharnieren

Ladeblok

Ladeblok

Opbergers en kastjes mogelijk

Dierenarts infuusstang

Infuusstang

RVS Buis

Dierenartskooie sluiting en greepjes

Sluitingen

Degelijke sluitingen en greepjes

Hoe werken wij?

 1. Contact

  Neem contact op via mail of telefoon en ons contactpersoon bespreekt uw vraag en maakt eventueel een afspraak.
 2. Offerte

  Wij komen bij u langs op locatie om al uw wensen door te nemen, op te meten en u ontvangt daarna de gespecificeerde offerte.
 3. Productie

  Na akkoord van u, neemt onze productie afdeling met veel zorg, ervaring en kennis uw order in productie.
 4. Plaatsen

  Na productie komen wij het zelf bij u leveren, plaatsen en nemen we alle details door.
Neem contact op >

Reviews

Dierenkliniek Meppel

Bij de start van onze praktijk in 2012 zijn hier door jullie de eerste opname hokken geplaatst. Na 10 jaar waren we toe aan een uitbreiding met meer opname plekken voor onze patiëntjes. Het contact leggen ging weer erg gemakkelijk, een bezoek is dezelfde week nog ingepland en samen hebben we gepuzzeld over wat voor ons de beste oplossing zou zijn. Een offerte ontving ik nog dezelfde dag. De kosten vielen me erg mee. Na mijn akkoord, zijn de kooien gelijk op maat gemaakt en na 14 dagen al geïnstalleerd. Op snelle en vakkundige wijze hebben wij nu een professionele opnametoren erbij met 6 hokken.Voor elk hok is er een eigen thermostaat, plexiglas in plaats van tralies en zelfs een voorziening voor extra zuurstoftoediening.

Het eindresultaat is prachtig en wordt door onze patiëntjes, baasjes en onze medewerkers zeer gewaardeerd. De kwaliteit is mooi en degelijk. Wij kunnen weer zeker 10 jaar vooruit. Bedankt voor de goede service!


Team Dierenkliniek Meppel

AniCura dierenkliniek Barendrecht

Voor de opname in onze dierenkliniek hadden we een hondenkennel nodig. We zijn geweldig geholpen door Kelders kooien. Zeer snelle service en erg vriendelijk personeel. Binnen een maand is onze praktijk voorzien van een nieuwe, professioneel gemonteerde en geïnstalleerde, kennel. Mochten we in de toekomst meer kennels nodig hebben dan zullen we deze zeker weer bij deze firma bestellen. Ook zullen wij de firma aanraden aan iedereen die op zoek is naar een kennel.


Debbie

Dierenartspraktijk Wormer

Afgelopen zomer is onze dierenartspraktijk verhuisd en hadden wij nieuwe opnameverblijven nodig.
Vanwege een prettige samenwerking in 2011 kwam ik al snel weer bij Kelders Kooien uit. Onze wens was om honden en katten apart te huisvesten om hun verblijf zo stressvrij mogelijk te maken. Frans heeft mijn praktische ideeën en vereisten uitgewerkt in schetsen en na wat bijschaven is er een prachtig eindresultaat ontstaan. In twee kamers zijn in totaal 16 nieuwe hokken geplaatst, waarbij gedacht is aan het toedienen van extra zuurstof, de ingebouwde verwarming van de hokken, bevestigingsstangen voor verschillende infuuspompen en het makkelijk reinigen van de oppervlaktes. We zijn erg blij met de samenwerking en zouden in de toekomst zo weer met Kelders Kooien in zee gaan!


Marinda van Ekris

Dierenkliniek Duivendrecht

Wij hebben in de zomer van 2022 onze dierenkliniek verbouwd; toen moesten uiteraard ook de opname afdelingen vernieuwd worden. Al gauw kwamen we viavia terecht bij Kelders Kooien en kregen we contact met Frans. Frans kwam hier langs om met ons mee te kijken/denken en bleek goede ideeën te hebben. Gelukkig was het ook mogelijk dat de plaatsing van de opname-units precies volgens onze (verbouw)planning kon plaatsvinden. Alles op tijd en keurig afgeleverd/gemonteerd. Het werkt fijn en oogt netjes, schoon en veilig. We zijn er superblij mee!


Chris

Dierenarts praktijk Wolff

Wij zijn zeer enthousiast over Kelders kooien. Na enige jaren werd het tijd om efficiënter gegaan werken en hadden wij nieuwe opvanghokken nodig. Een vertegenwoordiger van Kelders kooien kwam langs om alle wensen en mogelijkheden te bespreken en een schets te maken, echt maatwerk!!!
Niet vastzitten aan standaardmaten. Er werd tot in het detail meegedacht en advies gegeven. Alles werd voor zover mogelijk kant en klaar geleverd, zodat de plaatsing vlot verliep en de werkzaamheden binnen de praktijk zo min mogelijk oponthoud opliepen. Kortom: een fijn bedrijf wat in alle opzichten meedenkt. Ook de prijs/ kwaliteit verhouding is uitstekend!
De klantvriendelijkheid staat ook hoog in het vaandel: na de plaatsing van de opvangkooien werd er keurig telefonisch geïnformeerd of alles naar wens was verlopen en functioneerde. Een echte aanrader dus!!!


Erika