Maatwerk Autobench Offerte

Klant/adres gegevens

Bench opties


🛈 Bovenste 25cm met spijlen

🛈 Bovenste 25cm met spijlen


🛈 Op maat gesneden rubberen antislipmat(ten)


Autobenches

Op zoek naar een passende autobench en een standaard maat past niet? U kunt bij Kelders Kooien uw autobench volledig op maat laten maken. Dit kan voor zowel 1 of 2 honden (1-vaks of 2-vaks kooi) maar ook voor meerdere kooien ingebouwd in een bus of grotere auto. Om te kijken of er een standaard Hundos autobench in uw auto past, kunt u hier eerst de autokiezer invullen, deze laat u daarna zien welke benches er geschikt zijn voor uw auto en hond. Kiest u voor maatwerk en wilt u een offerte, volg dan de stappen in de lijst óf maak gelijk een afspraak om uw auto door ons te laten opmeten. Inbouw van een 1-vaks of 2-vaks kooi in 1 dag, terwijl u er op wacht, behoort ook tot de mogelijkheden, maar dit kan alleen op afspraak ingepland worden, hiervoor bestaat een wachttijd. Informeer naar de mogelijkheden.

Autokiezer


Maatwerk Hondenbench Offerte

Klant/adres gegevens

Bench opties

Hondenbenches

U bent op zoek naar een mooie, praktische en stevige bench voor in huis? U kunt bij Kelders Kooien kiezen uit tal van standaard Hundos hondenbenches in diverse maten en uitvoeringen. Ook is het mogelijk bij ons een bench volledig op maat en naar uw wens te laten maken.
Om te kijken of er een standaard Hundos Hondenbench is voor uw hond, kunt u de kiezer invoeren en u krijgt gelijk te zien welke Hundos hondenbenches geschikt zijn. Wilt u toch graag een andere uitvoering of ander formaat, vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en u ontvangt een vrijblijvende prijsopgave.

Hondenkiezer