In het kort Auteur: Sander

Sinds kort verkopen wij de producten van Beaphar. De visie van Beaphar sluit naadloos aan op de visie van Kelders Kooien. Het assortiment bestaat uit veel verschillende producten voor verschillende doel einden. Door de vele keuze is er voor elke soort en maat hond wel wat te vinden. Lees dit blog voor meer informatie!

Verkoop Beaphar producten!


Wij vinden de kwaliteit van de producten die we verkopen één van de belangrijkste elementen, zo niet de allerbelangrijkste. Omdat wij in ons assortiment ook graag een goede verzorgingslijn voor honden willen hebben, kiezen wij er voor om het merk Beaphar te verkopen.

Beaphar heeft kwaliteit & zorg voor de producten bovenaan staan en dat sluit aan bij onze visie.  Ons assortiment verzorgingsproducten van Beaphar biedt een ruime keuze voor vele soorten en maten honden en we breiden dit assortiment steeds verder uit.

 

"Gezondheid en kwaliteit

staan bij ons altijd voorop"

Kijk op onze site voor de vele soorten producten zoals:

 

 

Zoals te zien is bestaan er veel producten die bijdragen aan een betere gezondheid, beter gedrag of mooiere vacht van uw hond. Neem bijvoorbeeld de vlooien en teken bestrijdingsmiddelen; onmisbaar in de verzorging van uw hond, immers u wilt toch ook een blije, gezonde hond? Zonder last van vervelende jeukende vlooien of ziekmakende teken.

Ook wij als mensen gaan af en toe lekker onder de douche, sommige honden vinden dit ook heerlijk, gebruik een lekkere goede verzorgende shampoo van Beaphar daarbij en het feest is compleet!

Heeft u een hond die te veel trekt tijdens het uitlaten, kijk bij de Gentle Leaders van Beaphar, volgens gebruikers een ideaal product dat zijn werk goed doet, en zorgt dat de hond op een vriendelijke manier niet meer trekt.

Bovenstaande is een greep uit het assortiment, bekijk de webshop voor tal van andere producten.

Gerelateerde producten