In het kort Auteur: Evelien

Nieuw in ons assortiment: de brokken van CaroCroc. CaroCroc is een bedrijf die brokken maakt van 100% natuurlijke grondstoffen. Lees voor meer informatie ons volledige blog.

Goede kwaliteit voor een eerlijke prijs!


Sinds kort bieden wij CaroCroc voer aan. CaroCroc voer komt van Hollandse bodem, is afgestemd op de energiebehoefte van uw hond en is 100% natuurlijk. In de CaroCroc fabriek in Veghel wordt uitsluitend gebruik gemaakt van goede grondstoffen, de herkomst van deze producten is volledig gecontroleerd en te traceren. Doordat er gebruik gemaakt wordt van gecertificeerde leveranciers kan CaroCroc kwaliteit en veiligheid van het voer garanderen. De brokken van CaroCroc worden gemaakt van 100% natuurlijk grondstoffen. Hiernaast voegen zij een uitgebalanceerde hoeveelheid vitaminen en mineralen toe welke bijdragen aan een goede gezondheid van uw hond. 

 

 

Uiteindelijk is iedereen op zoek naar voer die het beste is voor de hond, CaroCroc heeft meerdere soorten voer met ieder een uniek eiwit- en vetgehalte, welke is afgestemd op de energiebehoefte van uw hond. Hierdoor heeft de hond genoeg energie om lekker te kunnen spelen, trainen, rennen maar natuurlijk ook om goed te kunnen uitrusten. 

 

Wij leveren diverse soorten CaroCroc brokken: 

 

 

De puppy brokken zijn uiteraard afgestemd op de behoeften van een pup, ook verkrijgbaar voor pups van de grotere rassen. Als uw pup uitgegroeid is tot een oudere of volwassen hond kunt u overstappen op de brokken speciaal voor kleine rassen of speciaal voor de grotere rassen. Of u kiest voor de Original brokken voor de gezonde volwassen hond. Is uw hond inmiddels op leeftijd dan biedt CaroCroc speciale brokken aan voor Senior honden.  Ook voor honden die weinig lichamelijk inspanning krijgen of gecastreerde/gesteriliseerd zijn is er een speciale brok; CaroCroc Low Energy. 

Gerelateerde producten