In het kort Auteur: Sander

Een Hundos hondenbench heeft vele voordelen bij uw pup en volwassen hond en heeft een moderne uitstraling. De bench biedt uw hond veiligheid en speelt tevens een belangrijke rol in het zindelijk maken van uw hond. Lees het blog voor verdere informatie.

Een veilige plaats voor uw hond!


Elke hond heeft behoeft aan een eigen plekje, net als de mens dat ook heeft. Als baas is het belangrijk om te zorgen dat uw hond een fijne, veilige en beschutte plek heeft. Een hondenbench kan dit voor uw hond bieden. Wanneer u kiest voor een stevige kwaliteitsbench garandeert u dat uw hond altijd veilig kan zitten of liggen. Dit geeft de hond rust en zorgt in de jonge jaren van uw hond voor veel voordelen. Een Hundos design bench is veilig en heeft tevens een moderne en frisse uitstraling.

 

Een Hundos hondenbench is de perfecte uitkomst, deze biedt namelijk al deze punten:

 

 

 

De voordelen voor uw pup

 

Wanneer u een pup in huis krijgt is het beste om deze meteen te laten wennen aan een bench. Uw hond leert hierdoor waar zijn of haar eigen plek is, dit is van belang in de ontwikkeling van uw pup. Een bench is ook ideaal om de zindelijkheid te trainen. Omdat de hond ‘het nest’, in dit geval de bench, niet wil vervuilen zal de pup al snel aangeven wanneer het tijd is voor een plas.

 

In het begin zal een pup nog veel moeten slapen, het beste is om de pup dan in de bench te laten slapen en de deur dicht te doen. Uw pup komt zo het meeste aan rusten toe. Dit is er erg belangrijk voor de ontwikkeling.

 

De benchverkleiner

 

 

Als u een bench op de groei voor uw hond koopt is deze in het begin vaak nog te groot. Een te grote bench heeft veel nadelen, uw pup zal sneller zijn behoefte in de bench doen en heeft moeite met nestelen. Om te voorkomen dat u een tweede of andere bench moet aanschaffen kan u de bench verkleinen met een benchverkleiner. De benchverkleiner van hundos op maat gemaakt voor de benches, makkelijk in gebruik en van goede kwaliteit. Door een benchverkleiner ontstaat er voor een pup meer geborgenheid en zorgt voor vele voordelen bij het zindelijk maken van uw pup.

 

Mijn hond is volwassen, wat nu?

 

 

Ook voor een volwassen hond blijft de bench prettig, immers dit was altijd al een eigen plek. Moet uw hond wel eens alleen zijn? Ook dan biedt een Hundos bench een veilige plaats. De hond kan nergens bij wat gevaarlijk is en u kunt onbezorgd de hond even alleen laten. Deze leert hierdoor dat de bench een fijne plek is maar dat u als baas altijd terugkomt.

 

Accessoires

 

 

Om de bench zo multifunctioneel en fijn mogelijk voor uw hond te maken kunt u naast de benchverkleiner meerdere accessoires aanschaffen. Zo biedt Hundos, een drinkbak voor aan de bench, een anti-slip mat om de gladde bodem van de bench mee te bedekken en een benchkussen. Een benchkussen zorgt voor een zachte ondergrond en meer comfort voor uw hond. Heeft u liever een vetbed dan een benchkussen? Ook die zijn op maat te verkrijgen voor in de hondenbench.

 

Kortom, een hundos hondenbench biedt de perfecte uitkomst voor een hondenbench met een moderne uitstraling, zorgt voor vele voordelen bij uw pup en volwassen hond en kan uitgerust worden met meerdere accessoires.

 

Bekijk hier het assortiment Hundos Hondenbenches, benchverkleiners en accessoires!

Gerelateerde producten