In het kort Auteur: Evelien

Heeft u net een pup in huis ? En bent u opzoek naar een plek/kooi voor de pup, kijk ook eens naar een puppyren. De puppyren biedt vele voordelen.

De puppyren: Een veilige plek voor uw pup!


Voor een pup of puppy’s is het belangrijk om een veilige plek te hebben in uw huis. Uiteraard is een hondenbench een oplossing hiervoor maar ook het gebruik van een puppyren is een veilige manier om de pup wat bewegingsvrijheid te geven. 

 

Rust voor de hond en de baas

Puppy’s zijn altijd erg nieuwsgierig, ondernemend en hebben de neiging om overal op te kauwen en/of te bijten, wilt u de pup iets meer vrijheid geven dan de bench waarin hij of zij slaapt dan is een puppyren een perfecte oplossing. 

De pup heeft in de puppyren een veilig afgebakende ruimte waarin hij/zij kan spelen, rennen en bewegen. U hoeft zich op deze manier niet druk te maken dat uw pup aan uw bankstel gaat kauwen, spullen vernielt of dat hij iets inslikt. Dit zorgt voor rust bij uzelf zonder dat dit ten koste gaat van de bewegingsvrijheid van de pup. 

 

Aankleden van de puppyren

Uiteraard wilt u ervoor zorgen dat de puppyren een zo prettig mogelijke plek is voor uw pup, deze moet zich veilig en comfortabel (kunnen) voelen. De puppyren kunt u aankleden/comfortabeler maken, leg bijvoorbeeld een dekentje in de puppyren, wat speelgoed en zorg voor voldoende ventilatie en lucht. Bekijk ons assortiment kussens en kleden. Let erop dat de ren niet in het volle zonlicht staat, de pup heeft op deze manier geen beschutting.

 

De andere voordelen

De puppyren is natuurlijk ook ideaal als de pup nog niet volledig zindelijk is, hij/zij kan op deze manier niet het hele huis bevuilen maar doet zijn/haar behoefte hooguit in de puppyren. 

Ook als de pup wat ouder is en wel eens even alleen moet zijn is de puppyren een goede oplossing, de pup houdt zijn bewegingsvrijheid maar kan niet per ongeluk op snoeren of kabels bijten. U kunt met een gerust hart de pup even alleen laten. 

 

De geschikte puppyren vinden

Heeft u meerdere pups of hondjes en wilt u deze graag buiten laten spelen maar mist u een afgebakende tuin? Ook hiervoor is de puppyren uitermate geschikt. De Hundos puppyren heeft standaard 6 panelen maar is uit te breiden met meerdere uitbreidingsets waardoor u een grotere ruimte kunt creëren. Gebruik de puppyren alleen buiten als het droog is en laat deze niet buiten staan dit gaat ten koste van de levensduur van het product. 

Al met al is de puppyren een goed alternatief op de standaard bench. De puppyren is bij uitstek geschikt voor energieke en bijtgrage pups, de pup die nog zindelijk moet worden, eigenaren die geen afgebakende tuin hebben en de eigenaren die hun hond niet willen belemmeren in de bewegingsvrijheid.

Gerelateerde producten