Over ons

Kelders Kooien is een bedrijf, dat gespecialiseerd is in de productie en verkoop van dierenverblijven voor honden en katten. Ons team werkt altijd met de uiterste zorg aan uw bestellingen. Wanneer u bij ons komt voor informatie proberen we zoveel mogelijk met u mee te denken en u zo uitgebreid mogelijk te adviseren.

De kooien die Kelders maakt zijn van uitstekende kwaliteit, met een goede garantie en service.

U kunt bij Kelders Kooien uw verblijf volledig op maat en naar wens laten maken, bijna al uw ideeën kunnen wij realiseren. Tevens vindt u bij ons een uitgebreid aanbod van diverse kooien en dierenverblijven met een standaard maatvoering.

Bent u op zoek naar een standaard autokooi, een volledig op maat gemaakte autokooi, op zoek naar inrichting van uw dierenkliniek, dierenopvang of asiel, of wilt u graag kooien en/of panelen ingebouwd hebben in uw uitlaatservice bus, camper of caravan, of een rek in uw auto dan kunnen wij u prima van dienst zijn!

De kooien zijn meestal licht in gewicht door het gebruik van aluminium, toch zijn deze zeer stevig. Ook door politie, reddingsbrigades, beveiligers etc wordt gebruik gemaakt van kooien van Kelders.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »