Uitlaatservice per fiets

Wilt u een uitlaatservice starten, of bent u toe aan een nieuw vervoersmiddel voor uw uitlaatservice, denk dan ook eens aan het gebruik van een fiets. Is uw werkgebied voornamelijk de stad, dan bent u vast op de hoogte van het ruimteprobleem. Met een bus in de stad is tegenwoordig soms een flinke uitdaging, op sommige plaatsen is een bus verboden, soms is er te weinig ruimte en parkeren is vaak ook niet zo eenvoudig. Een fiets biedt dan een zeer goede oplossing.

Pluspunten voor het gebruik van een uitlaatservice fiets:

  • Duurzaam, want de fiets heeft geen uitstoot
  • Met een fiets zijn veel plaatsen makkelijker bereikbaar
  • Geen brandstof kosten, wegenbelasting of parkeerkosten
  • Fiets is (al dan niet met opbouw) te leasen via Fietslease Holland
Urban arrow fiets met kelderskooien bench voor honden
Honden uitlaatservice met de fiets met verschillende honden

Hoe werken wij

Bent u van plan om bijvoorbeeld een Urban Arrow fiets aan te schaffen voor uw uitlaatservice neem dan contact met ons op in verband met de opbouw. U kunt uw wensen met betrekking tot het aantal benodigde benches aangeven en daarbij tevens andere wensen zoals opbergruimte en kasten. Wij maken voor u een tekening en prijsopgave, bespreken de offerte met u en nemen de opbouw in productie. Wij denken altijd met u mee en zoeken tijdens productie contact wanneer dat nodig is. Aanschaf van de fiets kan een investering zijn, wilt u deze liever spreiden dan kunt u zowel de fiets als de fiets met opbouw leasen. Op deze pagina vindt u meer informatie over FietsLease Holland.

De fiets leasen

Fietslease Holland is een fietslease maatschappij die zich specialiseert in zowel private als zakelijke fietsleasing. Hierdoor staat bij ons de fiets en haar gebruiker centraal en bieden we service tot op persoonsniveau. Fietslease Holland is de fietslease partner van Kelders Kooien. Als fietslease partner zijn wij zeer betrokken, al vanaf de eerste stap. Zo zorgen wij ervoor dat het leasen van fietsen geen tijdrovend traject is.
Bij Fietslease Holland kan je de volledige hondenfiets inclusief opbouw leasen voor een vast bedrag per maand via het operational lease pakket:

  • Vaste onderhoudsbeurten en reparaties 
  • Verzekering voor schade en diefstal
  • 24/7 pechhulp
  • 100% garantie

Je kunt de hondenfiets ook leasen via de financial lease. Bij de financial lease ben je eigenaar van de fiets en betaal je deze in termijnen af. Bij deze leasevorm zit geen extra service. Wil je de fiets eerder aflossen? Dan is dat zonder extra kosten mogelijk.

dierenarts kooien met kat en plexiglas