In het kort Auteur: Sander

Met de Hondenfiets bent u voorbereid op de toekomst. U laat uw honden duurzaam en goedkoop uit. En daarbij komt u op plekken waar uw bus niet komt.

Voorbereid op de toekomst!


Heeft u een uitlaatservice en uw werkgebied is voornamelijk in de stad? Dan herkent u vast het probleem dat er weinig ruimte is om uw bus te parkeren, uw bus op sommige plaatsen helemaal niet mag komen of dat  er weinig ruimte is om met een bus in bepaalde gebieden te komen.

 

Daarom komt Kelders Kooien in samenwerking met Urban Arrow met de Hondenfiets. Deze unit word gebouwd op de Urban Arrow elektrische fiets. In deze unit verwerken wij meerde veilige benches waar de honden van een uitlaatservice in vervoerd kunnen worden, ook houden wij rekening met wensen voor bijvoorbeeld een open ruimte, kast en opbergruimte. Op een fiets is er nog zeer veel ruimte te behalen. Urban Arrow biedt tal van mooie modellen fietsen en in overleg met ons is er zeer veel mogelijk op het gebied van een opbouw.

 

Een honden uitlaatservice fiets biedt zeer veel voordelen:

 

Met deze fiets bent u voorbereid op de toekomst. Veel steden weren auto’s en bussen uit hun binnenstad, met deze fiets kan u uw klanten toch nog voorzien van uw service. Met de hoge brandstof kosten van tegenwoordig word het dagelijks rijden van een bus als maar duurder, daarnaast genereert een bus erg veel uitstoot. Bij de hondenfiets hoeft u zich hier niet meer druk om te maken. U kan uw service goedkoop en duurzaam doorbouwen.

 

Een uitlaatservice per fiets is ook qua aanschaf goedkoper dan een bus. Ook nadien zijn de bedrijfskosten veel lager, immers veel verplichtingen die een bus heeft, zijn er niet bij een fiets. Een ander bijkomend voordeel is dat de Urban Arrow fiets net als de meeste auto’s of bussen ook te leasen is. Dit kan via een speciaal bedrijf in Nederland; Fietslease Holland. Bij de fietslease kunt u ook de opbouw leasen. Door deze constructie zijn uw opstart kosten minimaal.

 

Kortom, Bent u toe aan een nieuw vervoersmiddel voor uw uitlaatservice denk dan dus ook zeker eens aan een fiets. Met de fietsen van Urban Arrow en de opbouw van Kelders Kooien is erg veel mogelijk. U bent duurzaam aan het werk, komt op plaatsen waar een bus niet kan komen en de kosten blijven laag. U bent met een hondenfiets voorbereidt op de toekomst.