In het kort Auteur: Sander

Na het vernieuwen van Kelderskooien.nl is nu ook ons dealer portaal vernieuwd! Het portaal is vernieuwd en verbeterd en heeft veel nieuwe features.

Vernieuwd Dealer Portaal!


Na het vernieuwen van Kelderskooien.nl is nu ook ons dealer portaal vernieuwd! De afgelopen tijd zijn we druk bezig geweest met het vernieuwen, verbeteren en vereenvoudigen van ons dealer portaal. Ons dealer portaal is gemoderniseerd en vanaf 1 maart voor dealers bereikbaar via kelderskooien.nl

 

Wat is er vernieuwd:

 

Bij Kelders Kooien bieden we de mogelijkheid tot dropshippen van onze producten. Op deze manier is het voor dealers zo voordelig mogelijk om onze producten te verkopen. Naast dropshippen is het ook mogelijk om producten op voorraad te nemen. De gegevensverwerking voor het dropshippen is in het nieuwe dealer portaal erg vereenvoudigd, wij vinden het namelijk belangrijk dat iedereen zo effectief mogelijk kan werken en zijn activiteiten kan uitvoeren. Ook het samenstellen van de bestelling is verbeterd, deze feature ziet u ook terug op onze webshop. Stel eenvoudig uw hondenbench met bijbehorende accessoires samen.

 

Wat bieden wij aan:

We bieden vanaf 1 maart de merken Hundos, Maelson en KLD aan, ons assortiment zal in de toekomst worden uitgebreid met meerdere producten. De site biedt een duidelijk overzicht van wat Kelders Kooien te bieden heeft. Bent u na het lezen van dit artikel geïnteresseerd in het aansluiten als dealer? Lees meer op onze pagina dealer worden  of stuur een mail. Ons team staat u graag te woord en zal verdere informatie verstrekken!