In het kort Auteur: Sander

Onze site is vernieuwd! Het is voorzien van de nieuwste uitgebreide informatie, autokiezer en hondenkiezer. Daarnaast is de webshop verbeterd en is het assortiment verder uitgebreid. Lees het artikel voor verdere informatie...

Kelderskooien.nl is vernieuwd!


Welkom!

Nogmaals welkom op onze nieuwe website! Na maanden voorbereiding tonen wij hierbij onze totaal vernieuwde site. Onze website heeft een modernere, frisse uitstraling gekregen en heeft veel vernieuwde features.

De Website

Op de vernieuwde site vindt u uitgebreide informatie over de verschillende onderdelen die ons bedrijf biedt, zoals inbouw van uitlaatservice bussen en dierenartspraktijk inrichting. Daarnaast ziet u voorbeelden en uitleg van hoe wij werken. U kunt gemakkelijk en snel zien wat kelders kooien te bieden heeft, en daarna direct een offerte aanvragen of een afspraak inplannen.

Ook onze autokiezer is vernieuwd en we hebben tevens een hondenbench kiezer toegevoegd. Kies uw auto, geef aan wat voor hond u heeft en u krijgt een gemakkelijk overzicht van autobenches. Is dat niet wat u zoekt? Dan kunt u natuurlijk een maatwerk bench aanvragen zoals u van ons gewent bent. Deze kiezer is terug te vinden op de maatwerk pagina en op onze webshop.

De Webshop

De site is ook uitgerust met een webshop. De webshop ziet er anders uit, is gemakkelijker in gebruik en geeft een beter beeld van onze acties, kortingen en de actuele blogs. De kwaliteit van onze producten en onze service zijn nog altijd zoals u van ons gewend bent. Daarnaast bevatten de informatie pagina’s over onze verschillende producten alle nieuwe up to date informatie. En kunt u net zoals op de website direct tot actie overgaan en het product bestellen.

Verdere Informatie

Het ontstaan van ons bedrijf en onze huidige bezetting kunt u uiteraard ook terugvinden op de site. Bent u geïnteresseerd in het verkopen van ons eigen merk Hundos of het merk Maelson, dan kunt u op de pagina ‘Dealer worden?’ met één oog opslag zien hoe dit werkt en wat er allemaal bij komt kijken.

 

Wij hopen u met de nieuwe site een beter beeld te geven over wie wij zijn, wat we doen en wat we bieden, want Kelders Kooien is zoveel meer.