In het kort Auteur: Evelien

Bij Kelders Kooien staat kwaliteit altijd op de eerste plaats. We streven ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen door zorgvuldig geselecteerde materialen en strenge kwaliteitscontroles te gebruiken in elke fase van het productieproces. Ons toegewijde team werkt samen met gerenommeerde leveranciers en blijft zich inzetten voor continue verbetering, innovatie en duurzaamheid.

Kelders Kooien; Kwaliteit staat altijd bovenaan!


In een tijd waarin consumenten steeds hogere verwachtingen hebben van de producten die ze kopen, hebben we bij Kelders Kooien besloten om de kwaliteit van onze producten nog verder omhoog te helpen.

Met inmiddels een lange geschiedenis in de productie van maatwerk en standaard producten heeft Kelders Kooien altijd al gestreefd naar kwaliteit in hun productieprocessen. Door de implementatie van strenge kwaliteitscontroles en het gebruik van steeds betere producten willen we een blijvende reputatie opbouwen als producent van hoogwaardige kwaliteits producten.

 

Bij Kelders Kooien begint de focus op kwaliteit al bij het selecteren van de beste materialen en componenten. Ze werken samen met gerenommeerde leveranciers die dezelfde hoge kwaliteitsnormen hanteren. Vervolgens worden de producten onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles tijdens elke fase van het productieproces, van ontwerp tot eindassemblage.

 

Het kwaliteitsteam voert continue audits uit om ervoor te zorgen dat alle processen voldoen aan de eisen en manier van werken zoals dat bij het bedrijf hoort.

 

Kelders Kooien streeft naar voortdurende verbetering van hun kwaliteitsprocessen. Ze hebben een open feedbackcultuur gecreëerd waarin medewerkers worden aangemoedigd om suggesties te doen en eventuele kwaliteitsproblemen te melden. Op deze manier kan het bedrijf snel reageren en corrigerende maatregelen nemen om de kwaliteit te verbeteren en klanttevredenheid te waarborgen.

 

Het commitment van Kelders Kooien voor kwaliteit reikt verder dan hun producten alleen. Ze streven er ook naar om een verantwoordelijke speler te zijn op het gebied van duurzaamheid en ethisch ondernemen. Dit omvat het verminderen van afval en het minimaliseren van de ecologische voetafdruk van hun productieprocessen.

 

Met hun sterke focus op kwaliteit en voortdurende verbetering, blijft Kelders Kooien zich inzetten om klanten te voorzien van producten die niet alleen aan hun verwachtingen voldoen, maar deze ook overtreffen. Dit doet Kelders Kooien door middel van innovatie, automatisering en een toegewijd team.