In het kort Auteur: Sander

Kelders Kooien vindt dier en mens erg belangrijk. De dierenartskooien van Kelders kennen veel voordelen. We bouwen de kooien volledig op maat en zijn doorlopend bezig met innovatie.

Dierenartskooien goed voor dier en mens


Als dierenarts en als dierenartspraktijk is het belangrijk om een veilige en comfortabel omgeving te bieden voor de dieren die behandeld worden. Één van de belangrijkste aspecten daarvan is dierenartskooien van goede kwaliteit.

 

De voordelen

Goede kooien bieden veel voordelen voor zowel de dierenarts als het dier dat behandeld word. Kelders Kooien heeft jarenlange ervaring in het op maat produceren van tal van dierenartskooien en wij werken met een hoge kwaliteitsstandaard.

 

Onze dierenartskooien worden volledig op maat en naar wens geproduceerd. Hierbij vinden wij het ergonomisch gebruik erg belangrijk. Wij streven ernaar om onze kooien precies aan te sluiten aan de omgeving van uw dierenartspraktijk. Toch is het heel belangrijk dat naast oog voor de maatvoering en voordelen voor de praktijk, het niet vergeten wordt dat de kooi comfortabel moet zijn en blijven voor het behandelde dier. Bij Kelders Kooien zijn we ons altijd bewust dat we zowel vanuit de dierenarts als vanuit de behoefte van de dieren moeten handelen.

 

Innoveren 

Om die reden vinden wij innovatie en verdere ontwikkeling erg belangrijk. Door innoveren brengen we het welzijn van het dier en de werkomgeving van dierenartsen en hun assistenten naar een hoger level. Om deze redenen leveren wij al jaren kooien voorzien van vloerverwarming zodat een dier na een operatie en/of narcose goed op de juiste temperatuur kan blijven. Ook andere hulpmiddelen ontbreken niet in ons assortiment. Wij bieden ruimte voor elektra zodat de infuuspompen eenvoudig aangesloten kunnen worden. Daarnaast bieden we zuurstof deurtjes voor het eenvoudig toedienen van zuurstof in de kooien. Ook infuusstangen, patiëntkaart klemmen, opberg ruimte en vele andere onderdelen zijn mogelijk.

 

Naast dit uitgebreide assortiment zijn we ook nu volop bezig met de laatste vragen die spelen in de markt zoals verlichting in de kooien. Door het toevoegen van gekleurd licht in de kooien, kunnen de dierenartsen de genezing of het welzijn van het dier versnellen of verbeteren. Ook camera toezicht in de kooien speelt een rol in ons ontwikkeling plan. Daarnaast zijn onze kooien, zoals eerder aangegeven volledig op maat en naar wens van de klant. Dit geeft ons de mogelijkheid om ideeën of wensen van de klant toe te voegen bij onze mogelijkheden. U heeft zelf dus veel inspraak in de onderdelen van uw kooien.

 

Bij alle vernieuwingen houden we altijd de kwaliteit op 1 en streven we naar het hoogste doel met betrekking tot het comfort, de veiligheid en de rust voor de dieren in de praktijk. Bent u op zoek naar dierenartskooien? Neem telefonisch contact op of stuur ons een mail. Wij komen graag bij u langs en bespreken uw wensen!