Autobench op maat ((0)

Op zoek naar een passende autobench en een standaard maat past niet? U kunt bij Kelders Kooien uw autobench volledig op maat laten maken. Dit kan voor zowel 1 of 2 honden (1-vaks of 2-vaks kooi) maar ook voor meerdere kooien ingebouwd in een bus of grotere auto.

Wilt u graag dat wij de auto volledig voor u opmeten? Dit is mogelijk, u kunt hiervoor een afspraak maken via mail of telefonisch. We nemen dan samen met u alle wensen en opties door en bekijken d.m.v. het opmeten wat er mogelijk is in de auto.

Ook kunt u in sommige gevallen er voor kiezen een ladeblok met enkele of dubbele lade te laten maken, voor meer informatie over de ladeblokken kunt u ons mailen, bellen of appen.

Wilt u de maatwerk bench (1-vaks of 2-vaks) graag in 1 dag klaar? U kunt hiervoor op afspraak vroeg in de ochtend bij ons zijn. We nemen dan samen met u de wensen en mogelijkheden door en beginnen daarna gelijk met de productie. Tijdens de productie van uw kooi kunt u plaatsnemen in de wachtruimte of gebruik maken van onze leenfietsen.

Prijsopgave aanvragen?

Wilt u graag een prijsopgave aanvragen voor een maatwerk bench? Dat is mogelijk, u kunt hier klikken om het formulier in te vullen. Na verzending van het formulier, ontvangt u zo snel mogelijk antwoord.

Zelf opmeten?

Hieronder vindt u de keuzemogelijkheden voor maatwerk autobenches. U vindt daarbij een meethulp en kunt aan de hand daarvan de maten en opties aangeven. Daarna kunt u gelijk uw bestelling plaatsen!

Wilt u liever dat wij de auto opmeten? Maak dan gelijk een afspraak via mail of telefonisch.Geen producten gevonden...

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »